Jouw Reclame Hoofdkwartier
POS MATERIAAL
POS MATERIAAL

Hoe zorg je ervoor dat je product opvalt in een overvol winkelschap? Li Moon Retail ontwikkelt krachtige point of sale materiaal – ook wel POS materiaal genoemd – en in store marketing. We putten daarbij aan een schat aan retailervaring en een breed netwerk aan leveranciers om de ideale presentatie voor je mogelijk te maken.

Haal meer omzet uit je schap­positie met instore marketing

Als producent heb je weken onderhandeld. Eindelijk staat jouw assortiment in de schappen van de winkel. Maar hoe zorg je er nu voor dat consumenten de producten ook gaan kopen? Li Moon ontwikkelt POS materiaal en instore marketing voor retailers en producenten.

POS materiaal

POS materiaal: de kunst van het verleiden

Point of Sale materialen zijn effectieve middelen om de zichtbaarheid en herkenbaarheid van je producten te verhogen en een hogere verkoop te stimuleren. Li Moon verstaat deze kunst van het verleiden als geen ander. Ons bedrijf is er groot mee geworden.
De prikkelende vormgeving, enthousiasmerende copy en opvallende formaten van uitingen op de winkelvloer kunnen een grote bijdrage leveren om de conversie binnen het verkooppunt te vergroten. Ze attenderen klanten op acties en aanbiedingen en kunnen daardoor het koopgedrag van de consument te sturen.

POS materiaal

Succes­volle POS materiaal campagnes

De invulling van POS materiaal is volledig afhankelijk van de campagnedoelstelling die op dat moment moet worden bereikt. Hierdoor variëren deze communicatiemiddelen vaak in hun opmaak en wisselen we thematische vormgeving af met een prijs-agressieve look en feel of kiezen we voor een combinatie van beide. Zo blijven acties verrassend en succesvol.
Onze creatieve vormgevers weten jouw ideeën en omzetdoelstelling krachtig te vertalen in een aantrekkelijk ontwerp met een heldere boodschap, altijd met als doel om de conversie op de winkelvloer te verhogen.

Bij Li Moon Retail maken we je POS materiaal altijd met hoofd en hart. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook je omzet laten groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!