Jouw Reclame Hoofdkwartier
DTP-STUDIO
DTP-STUDIO

We schrijven 2003. Bea Mienis en Lisly Pieterse hebben een handvol getalenteerde vormgevers om zich heen verzameld. Aan een Amsterdamse keukentafel start Li Moon, een bureau voor grafische vormgeving als netwerkorganisatie van zelfstandig werkende vormgevers. Nu zit Li Moon in Haarlem en werken we op strategisch niveau campagnes uit.

DirckIII bespaart kosten met Li Moon-studio

Bij Li Moon werken we sinds 2009 voor de slijterijketen van de ondernemersfamilie Van den Broek. De eerste jaren maakten we alle winkelmaterialen, folders en andere marketingmiddelen in Haarlem. De laatste jaren werken onze mensen vanuit een eigen studio op het hoofdkantoor van DirckIII.

Retailidentiteit & winkelmaterialen

Li Moon ontwikkelde in 2012 de nieuwe retailidentiteit van DirckIII. Deze werd gefaseerd over bijna alle 60 winkels uitgerold. Ook de wekelijkse folderproductie, schapcommunicatie, actiemarketing en POS-materialen worden door ons verzorgd.

Wekelijkse folderproductie

Rendamentsverbetering

In 2014 startte Li Moon met een eigen studio op het hoofdkantoor bij DirckIII. Doel was om met een DTP-studio op locatie de stromen print- en winkelcommunicatie efficiënter te verwerken en zo een aanzienlijke kostenbesparing te realiseren. Zo heeft DirckIII specialisten in huis zonder de zorgen van dagelijkse aansturing zoals werkvoorbereiding, directe personele aansturing en vervanging bij ziekte. Bovendien werkt de inhouse-studio efficiënt en slagvaardig en zorgt het op jaarbasis voor een enorme kostenbesparing.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!